<h2>Κάμερες ασφαλείας</h2><p>Η ασφάλεια εξωτερικών χώρων αλλά και εγκαταστάσεων έγκειται στην πρόληψη και στην αποφυγή τραυματισμών, κινδύνων και εγκληματικών ενεργειών με την τοποθέτηση ανθρώπινου δυναμικού για φύλαξη και περιπολία και με την εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφα</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.segditsastech.com.gr/more.php?l=el&id=3536' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Φωτοβολταϊκά</h2><p>Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων θεωρείται μια σίγουρη και αποδοτική επένδυση, καθώς η τιμή αγοράς της ηλεκτρικής ενέργειας από τον διαχειριστή του ηλεκτρικού δικτύου αφήνει εξαιρετικό κέρδος στον επενδυτή ακόμη και όταν έχει λάβει κάποιο δάνειο για</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.segditsastech.com.gr/more.php?l=el&id=3540' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Κεραίες Δορυφορικά - I.P.TV</h2><p>Η εταιρία μας δραστηριοποιείται σε κεντρικές κεραίες, δορυφορικά συστήματα, I.P.TV, εγκαταστάσεις - συντηρήσεις και εφαρμογές κεντρικών κεραιών τηλεόρασης, δορυφορικών συστημάτων λήψης  &  μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.segditsastech.com.gr/more.php?l=el&id=3537' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 
Συναγερμοί - Κέντρο Λήψης Σημάτων, Πυρανίχνευση - Πυρόσβεση Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης (CCTV), Ελεγχος πρόσβασης (access control), αντικλεπτικά συστήματα.
 

Στις μέρες μας που η εγκληματικότητα στα μεγάλα αστικά κέντρα αυξάνεται μέρα με την μέρα, η ασφάλεια είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας. Όλοι θέλουμε να κοιμόμαστε ήσυχοι αλλά και όταν δεν είμαστε στον χώρο να γνωρίζουμε πως τα προσωπικά μας αντικείμενα θα είναι ασφαλή. Ένας συναγερμός σπιτιού - καταστήματος έχει αποδειχτεί ότι αποτρέπει τους διαρρήκτες να εισβάλουν σε ένα χώρο όπου γνωρίζουν ότι φυλάσσεται. Επίσης η τεχνολογία στις μέρες μας, στα συστήματα ασφαλείας είναι τόσο εξελιγμένη και περίπλοκη, που είναι αδύνατο να εξουδετερωθεί ένας συναγερμός σπιτιού χωρίς να χτυπήσουν πρώτα οι σειρήνες του και να ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές.Στην εταιρία μας, σας προτείνουμε διάφορα είδη συναγερμών και πυρανιχνευτών και σας εγγυόμαστε πως πλέον θα είστε σίγουροι για την περιουσία σας!


 
Η ασφάλεια εξωτερικών χώρων αλλά και εγκαταστάσεων έγκειται στην πρόληψη και στην αποφυγή τραυματισμών, κινδύνων και εγκληματικών ενεργειών με την τοποθέτηση ανθρώπινου δυναμικού για φύλαξη και περιπολία και με την εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών είναι η τοποθέτηση ενός CCTV.
Αρχικά, θα πρέπει να εστιάσουμε στα σημεία εκείνα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, ώστε η προσφερόμενη λύση να καλύπτει τις ανάγκες του τελικού χρήστη.
 
Χαρακτηριστικά καμερών ασφαλείας – CCTV
Οι κάμερες ασφαλείας μπορούν να διαχωριστούν σε επιμέρους κατηγορίες με βάση:
α) το χώρο εγκατάστασης για τον οποίο είναι κατάλληλες
β) ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες τους.
 
Χώρος εγκατάστασης
Εξωτερικές
Συνήθως είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε άσχημες καιρικές συνθήκες και σε προσπάθειες βανδαλισμού τους. Λόγω των παραπάνω ορισμένες κάμερες της κατηγορίας αυτής είναι εξοπλισμένες με θερμαντικές διατάξεις ή ανεμιστήρες, ενώ άλλες βρίσκονται εντός προστατευτικού περιβλήματος. Συνήθως οι εξωτερικές κάμερες πρέπει να ανταπεξέλθουν του προβλήματος χαμηλού φωτισμού και για αυτό το λόγο είναι εφοδιασμένες με τεχνολογία υπέρυθρης ακτινοβολίας ή νυχτερινής & ημερήσιας λήψης.
 
Εσωτερικές
Όπως είναι προφανές από την ονομασία τους προορίζονται για χρήση εντός κτιριακών εγκαταστάσεων και για αυτό το λόγο δεν παρουσιάζουν την ίδια ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες όπως οι εξωτερικές κάμερες.
 
Πρόσθετες λειτουργίες
  • Νυχτερινής & Ημερήσιας Λήψης
  • Υπέρυθρης ακτινοβολίας 
  • IP Δικτύου
  • PTZ (Pan Tilt Zoom)

Θα μας βρείτε στο κέντρο της Άμφισσας!